Segersjö :)

Igår kväll bar det av till segersjö som sagt :) Kvällen började hos emmas föräldrar i mellösa där vi drack lite och grillade var riktigt trevligt!
Efter en stund kom camilla och helena med karlarna, då satte dom igång grillen igen och vi andra spelade krocket medans dom åt. Tyvärr gick det inte så bra för mig mej men jag tror att det berodde på att en viss pappa stod och fes ute på gräsmattan så hela trädgården luktade :P lr så kankse det helt enkelt berodde på att jag sög på krocket... hehe
Vid tio snåret fick vi skjuts av emmas mamma till segersjö. Där var det inte speciellt mycket folk, men jag tror att det berodde på att bandet inte hade börjat spela. Efter en stund drog dom igång och emma och jag dansade :D hehe var kul men jag vet inte hur det såg ut, men det är ju bra om man kan roa nån mer än bara en själv :P Lite senare började det droppa in en hel del folk så kvällen vart helt okej var trevligt. Fast jag måste ju säga att det var inte lika bra som det har vart om andra åren!

Vid ett ringde vi efter min kära bror som skulle köra hem oss. Stackarn han var så trött men efter en stund piggnade han till och ville ha mat :P hhe tyvärr var mc donalds stäng så han fick vara utan.
                                           Tack så mycket för skjutsen <3

Vet inte riktgit vad det berodde på men jag vaknade med lite huvudvärk i morse :P Även lite feber men det berodde nog på att jag har vart dålig ett tag sen var det väl lite mycket för kroppen med alkohol!

Nu ska jag nog ringa till mormor och se hur hon mår... <3

pusss


Nora marken

halloj :)

Igår var jag och robin iväg till nora där det var marken ! Var hur mycket folk som helst hundar, brnvagnar tjatande barn ja det kankse säger allt vi åkte efter en timme ungefär :P Det var inget handlat heller förutom att robin köpte marknadsnougat ocg choklad bollar. Sen köpte vi oss varsin varm munk var faktiskt riktigt gott :)

Efter nora tog vi en sväng till stadium där jag skulle köpa en tjocktröja, har en likadan svart men den var skitigt ich jag hann inte tvätta den eftersom vi åkte till nora så jag fick köpa en ny :P Tänkte kankse börja införa det att istället för att tvätta så köper man nytt hehe man kan ju undra hur länge det skulle gå :) men det vore ju en väldigt bra grej!
På vägen hem stannade vi till och åt på mc donalds. Robin fick spader på kråkorna så han skulle kasta nån jävla hård grej. jag vart skit sur och hotade med att kasta ut pommes så det kom fler fåglar! Min ide funkade han stängde snällt dörren och fortsatte äta sina nuggets :P

Efter våran lilla utflykt åkte vi hem för att göra oss iordning, för på kvällen bar det av till segersjö! Whiiii

Regn och rusk..

Idag har det vart regnigt värre :( inge kul men nu börjar det spricka upp, skönt det...!

nu har jag krypit ner i soffan under en filt och vilar lite känner mej inge bra... kissarna busar för fullt på balkongen :D hehe såå skönt för dom..!

Volym i håret!

Idag har jag köpt en spray på h&m som jag hoppas funkar i mitt hår... Jag får ju aldrig volym det hänger bara rakt ner hela tiden :( Det var en spray ifrån nivea så den var lite dyrare med å kankse den funkar också lr dyrare var den väl inte 69,50 :- kan ju vara värt om det funkar!

Sen hittade jag en bestick hållare som man ställer rent i på diskbänken billigt och bra på lagerhaus :)hehe 29,50 :- bra pris faktiskt bättre än ikea till och med!

Ja annars var det inte så mycket mer en stickad tröja nu till hösten bara sen ett par rosetter till håret... Tog dom på barnavdelingen på glitter ;P hehe men det är inge som vet lr kankse nu förresten ehhh skit samma fin e dom i vilket fall :)

Jag undrar mest hur jag ska få upp håret som jag vill ha det, har bilden i huvudet prcis hur det ska se ut men det är värre att få det så .... hmmm det tål att fundera på jag hoppas den nya sprayen funkar, sen blir det väl en hel flaska hårspray :P

Nu ska jag kika lite på tv om det är någe kul sen blir det sängen tänkte inte gå upp allt för sent i morgon!

Pusss <3

Nät på balkongen!

Idag när jag gick ifrån tvätt stugan ropade Roger på mej (Grannen), han pratade en massa och till slut bestämde vi oss för att ta cuklarna till biltema, maxi och plantagen. Jag skulle köpa grejer till balkongen för att kunna sätta upp nät. Han skulle köpa cykel korg och hämta ut ett paket så det passade ju bra.

När vi kom hem så hjälpte grannen ovanför och Roger till med att sätta dit det :) Vart faktiskt helt okej... katterna har tillbringat nästan hela kvällen är ute, jag fick till och med gå ut med maten åt dom för dom inte ville komma in :P så kissarna har ätit kvällsmat på balkongen :) hehe

Nu har jag sjäv precis ätit lite, och funderar på att krypa ner under ett täcke i soffan och bara mysa lite :D

I morgon bär det av till stan!

Puss <3

Min plånbok!!!

Klantig som jag är la jag bort min plånbok idag!
  Robin och jag var in på maxi för att köpa lukt grejsemojs till kattlådan, skulle även ha krukor eftersom katterna hade sönder två styckna inatt när dom jagade nattfjärliar :P
Ibland kan man bli lite trött på dom... I vilket fall vi skulle köpa några nya på maxi men dom hade inga bra där så vi skulle stanna till på plantagen men när vi stannade på parkeringen och jag skulle kliva ur kom jag på att jag inte hade min plånbok någonstans! Shit!
Hade ingen lust att hålla på att spärra kort och beställa nya det ville jag bara inte! Så vi vände och åkte tillbaka till maxi, jag gick in och kollade därv i hade gått men jag hittade den inte så jag gick till tipset för att kolla om dom fått in någe. Vart ändå mer nervös när dom sa att det inte fanns någe inlämmnat... :(
Tänkte för mig sjäv ne jag kollar en gång till! Och vet ni vart jag hittade den?! haha i en kund korg som robin ställt tillbaka för att vi inte behöde någon eftersom vi inte skulle ha några krukor :P ojoj men tur hade jag i vilketfall :D

Någon gång ska man ha turen med sig :D

Nu ska jag ta mig lite glass och krypa ner i soffan!


Lite om helgen...

Hej hej

ja då var det söndag och jag har stor städat, lr försökt i vilketfall :P hehe
Det blev så fint!Har även vart nere i förrådet och plockat med lite grejer, man hittar en massa saker man knappt kom ihåg :P

I fredags hade robin och jag en myskväll först var vi och handlade men sen var det mys i soffan :)
I lördags var det meningen att Robin skulle jobba men det regnade, så vi tog istället och hyrde en bilkärra och körde jockes golf och amazon ifrån vintrosa till fellingsbro. Det tog typ hela dagen var ju några vändor och med kärra tar det ju en stund men det var helt okej, jag satt mest och skrattde åt dom när dom satt och knabbade på varandra :P

När vi kom ut till Fellingsbro kom hundarna springandes till bilen och fille vart super glad han visste inte vad han skulle göra stod bara och ylade :D då blir man glad inombords! Fanny vart också väldigt glad dom ville bara bli klappade :P Sen följde jag med Annika när hon gav fårena mat var ju tvungen att titta lite pådom såå söta !

På kvällen följde vi med Emma och Kalle ut och drack lite var trevligt:) Tack för en kul kväll!
Helena och Anders kom förbi en sväng också men dom var inte kvar så länge...


Men det var kul att komma ut lite!

Pang!

Idag var jag och Victoria upp till öppna förskolan med cornelia. Hon tyckte det var jätte kul, lite blyg först och bara ville sitta i mitt knä men sen släppte hon loss riktigt. :)  Sen har jag även målat klart Cornelias garderobsdörrar. Vart jätte fint så i morgon ska vi sätta upp dom!

Var förbi ikea en sväng förut efter att vi vart hem till kissarna, där köpte jag en stor hog blomma som jag ska ha i hallen den andra har nästan dött helt nu så det är väl dags att låta han vandra vidare till nästa sida ;P  Sen vart det ett sido bord som jag ska ha i vardagsrummet. Tänkte ställa en lampa på den i hörnet.
Efter ikea skulle emma in på willys för att byta blöjor som hon hade köpt fel för nån dag sen... Det var en hel del bilar så jag släppte av emma vid dörren så jag kunde hitta en parkering under tiden. Jag hann inte åka många meter innan det smällde till i bilen. Då var det en ung tjej som backade in i mej.. hon vart livrädd och sprang ut ur bilen och frågade hur det var med oss. Som tur var vart det inga jätte skador på bilen, men det kommer behöcas lackas om i vilket fall. Ja så alltid ska det hända någe typiskt! Spec när det inte är min bil heller. Men det var ju inte mitt fel så det känns ändå okej, fast man vet ju att man ändå körde! Ja ja nu ska vi inte tänka mer på det...

Nu sitter vi och kollar på simon & tomas :P Sen blir det sova!! ska bli skönt e riktigt trött!.

Saknar dej ju <3

Pålsboda igen :P

Då var man tillbaka i p-boda men bara för natten och en liten stund i morgon, ska ta med Cornelia till öppna förskolan i morgon så hon får leka med alla barnen. Får hoppas hon tycker det är kul utan mamma :) hehe Det kommer nog gå jätte bra tror jag.

Natten spenderade vi hemma hos mig. kissarna var hyper aktiva så det vart inte så mycket sömn för emma, lr inte för mig heller för den delen då Cornelia vakande vid fyra och var vaken till halv sju.. inte jätte kul men vad ska man göra. Vi fick i vilket fall sova en liten stund tills telefonen ringde, det var fredrik som inte ens ville någe lagom kul för då hade vi en vaken unge igen.. efter det slutade vi försöka lägga henne då klev vi upp och åt frukost..

På lunchen/eftermiddagen kom Victoria och hälsade på var trevligt :) Förlåt om jag var otrevlig lr kort var super trött bara försökte hålla skenet uppe :P
Men jag kan ju säga en sak i vilket fall på fredag morgon ska jag sova tills jag vaknar så vet alla det! inga telefon samtal tack :D hihi

Men nu ska jag sova puss i rumpan <3

Dagen började hos Inga hartsmart :D

I morse¨åkte vi till inga och hälsade på har inte vart där på jag vet inte när. Där bjöds det på fika och päronpaj var riktigt gott brukar inte tycka om paj men den var super :)

Efter n hel del pratandes så vile Cornelia åka :P snarare sova hehe så då åkte vi hem till mej för att ge katterna mat, lillan hade somnat så hon satt kvar i bilen med emma. Sen åkte vi till marieberg där jg nästan fick krupp på cornelia fy fan rent ut sagt! Hon var rätt så jobbig kan jag lova sprang precis överallt, tog i allt skrek om allt! Ja måste jag förklara närmare :P Men moster älskar henne mest ändå :) Hon fick en boll och en lastbil på br som hon ska ha här.

Dagen slutade här i stan i vilket fall, kissarna ville ha lite sällskap.Så nu har alla duschat och två av oss är ner bäddade är bara jag kvar, lär nog sova eftersom vilddjuret säkert vaknar tidigt.

Sov gott <3


Hos syster!

Efter att jag vart iväg med robin så stannade jag i odensbacken där jag mötte upp emma och rikard. Dom skulle till barnmorskan, och sen en sväng till mor & far.

Snäll som jag var så följde jag med emma hem för att hjälpa till med Cornelia som bökar och grejar lite... Men vi får väl se hur länge jag blir kvar...
Efter att vi kommit hem till emma och rikard så åkte vi hem till mej för att äta kvälls mat och ge katterna mat... till min stora förvåning så kom inte jerry fram till dörren , jag ropade och lockade med mat men inte kom det nån kissemiss var bara elvis som sprang runt och undrade vad jag ropade efter :P Till slut så började jag leta och hittade han sittandes i garderoben... min lilla sötnos han blev av nån anledning inständ där i morse... han var såååå hungrig och törstig så han bara rusade ut i köket!! :(

Men sen åt han lite och efter en stund var det lugnt igen :P

Sen bar det av tillbaka till P-boda.. Och i morgon så ska vi till inga hartsmart :) ska bli trevligt!!

Och gissa vem som söv lillan idag det vart så klart hennes moster ;P hehe

Ne nu blir det sängen för i morgon blir uppgång tidigt.. Vet någon som redan sover djupt.. :P Herman ligger snarkandes här brevid mej i soffan :) plutten trött efter en hård dag hos mormor och morfar!

Pussi rumpan så hörs vi i morgon <3

Utflykt till vingåker med sötaste :)

Jappan idag bar det av till Vingåker med älsklingen, han skulle köpa jeans men inte fanns det någe att ha där! Rena skiten enligt min uppfattning dit åker jag inte igen.. Då röstar jag för ullared oavsett om det är längre!!!

Efter många om och men så hittade han ett par jeans men jag tror inte han vart super nöjd direkt... Jag köpte ett par små byxor till kotten i rea tältet som dom hade...
Sen fikade vi lite mysss :)

Efter skit affären så gick vi in en sväng på scorett där hittade jag mina favorit stövlar jag har hemma fast i svart vill haaa!!!! sjukt snygga... Efter en sväng där så begav vi oss hemåt då robin skulle harva och åka på kalas!

Men det var mysigt fast det inte varade hela dagen :P hihi är glad för dom stunderna han har tid på sommaren!

Pusss

Städ och tvätt dag!

Ja sån har min dag varit.
Började med att lägga i en msakin tvätt sen har det rullat på... har tvättat dom nya påslakanen som ska sättas på idag, tänkte lägga mej nyduchad i en ny bäddad säng fins det något skönare!?

Sen har jag plockat lite och dammat ska snart ta fatt i dammsugaren också, men först blir det nog att byta påslakanen...

Ikväll kommer ro

Gamla bilder...

Satt och kollade på paulinas blogg precis och upptäckte en massa gamla bilder :P typ från i vintras... hehe



Fruktansvärt kort... och mitt hår var lika så!!! kort kort kort :(



En annan när vi var på väg ut :P lite bättre i vilket fall hehe

Kul när man hittar gamla bilder!

Elvis ville bada :P

Ja så var det :P hehe

Jag tog mej ett kvällsbad och så klart skulle kissarna vara med, men mest elvis han satt och doppad tassarna i vattnet :)

Hade jag inte stoppat han hade han nog hoppat i han satt och pep på badkars kanten hihi Jerry låg på handfatsskåpet och tittade mest men elivs var riktigt på hugget ! :D Så nu är man ny duscha och smörjd.

Har kommit på en sak nu när det är semester och man har tid över och så ska jag göra en sak tänker inte tala om vad...
Ni kanske märker det vem vet :) snart ska jag sova ska ju börja med mitt nya projekt i morgon :P

Puss på rumpan! sov så gott <3

Semester!!!

Ja det är sant kan knappt tro det själv :P

Semestern började med en liten utgång igår inge märkvärdgit vi gick till gamla mmbaren och umgicks lite, det var paulina, jag, klara och marie..

Den första dagen har jag mest tagit det lugnt. Har städat lite måste ju tyvärr göras fast det inte är det roligaste... Sen kom fredrik min bror förbi en sväng så jag åkte med han till maxi och handlade lite... sen fick jag bjuda på fika.

Vet inte riktigt vad som händer på resten av semestern ska träffa emma i vilket fall :D hoppas ni har det kul på färjan !!
men något hittar man nog på :P hehe hoppas på bra väder bara :)

Nu ska jag fixa lite till robin kommer  <3

Fredag...

Ikväll bär det av till Miriam som fyller år!!! Grattis till henne..

Nu vill jag gå hem hem hem hem hem hem.... snart så :D

RSS 2.0