Beroende :)

Har fått ett nytt beroende!!!



Så himla gooood :D

Fullt upp!

Har haft fullt upp i helgen så det har inte blivit så mycket skrivande som jag hoppats på. Men vilket som i lördags hämtade jag som sagt hem pärlan ♥ Tack så hemskt mycket för skjutsen Paulina! På eftermiddagen åkte jag och Victoria runt lite var ju tvungen att prov åka hihi :D
Åkte ut till Mamma & Pappa för att grilla och hållas lite med bilen. Är riktigt stolt över oss, satte in bilsterio och högtalare nästan alldeles själva + att vi var tvugna att dra kablarna själva! Dä ni ;D Vart riktigt bra tills vi upptäckte att den nya bilsterion var trasig så den fick jag åka och byta igår.

Igår vart det heldag med bilen, snälla pappa hjälpte till att underredsbehandla :) Tack så jätte mycket för hjälpen! Vi kollade även genom tennsystemet så där ska byta ut lite saker så allt blir fräcsht där också :)
Ja som ni märker har det vart ganska fullt upp! När jag kom hem åkte vi och åt direkt sen vid nio taget fick Victoria och jag något ryck så vi åkte och köpte mjukglass :) Första för i år! * Mums * Var riktigt smarrigt, med blandat strössel så klart!

Idag har jag jobbat som vanligt, träffade Paulina en sväng innan jobbet :)

Tror det är dags att sova ska upp tidigt imorgon, för då ska jag och Victoria iväg för att köpa lite saker som ska bytas på pärlan som sagt.

Familjen Granstedt kom också förbi så då ville såklart Cornelia hjälpa till att skruva :)



Pappa sprutar underredsmassa för fullt :) Han såg ut som en jag vet inte vad efter, hade massa hela ansiktet! haha



Puss på er sötnosar! Sov gott ♥

Pärlan <3

En sak som hänt är jag fått hem min fina pärla som jag skaffat mig :D







<3<3<3<3

Har vart en vääääldigt lång paus....

Har haft väldigt mycket i mitt liv den senaste tiden, men nu så känner jag att jag har fått lite kontroll igen haha :D


RSS 2.0